1 april – dag 1

Ja hoor, na even aftellen is het dan eindelijk 1 april! Ik mag gaan bakken!

Stiekem heb ik niet stil gezeten natuurlijk. Zo heb ik de receptuur geprobeerd van de chocolade meringuekoekjes. Ik zeg al geprobeerd, want het is hartstikke mislukt. Bakken terwijl je dochter wakker is en aandacht wil is geen succes. Het uiteindelijke resultaat was lekker maar niet zoals het hoorde. Links de foto uit het boek, rechts mijn poging in de oven🙈:

Voor vandaag hadden we een paaslunch en om in het thema te blijven heb ik de worteltjestaart gebakken 🐣🥕🐰. Volgens alle proevers smaakte de taart heerlijk! Ik vond hem dan ook goed gelukt.Voor morgen staan de pecanbroodjes op het program. Spannend! En as we speak zit poging twee van de chocolade meringues in de oven. Het beslag zag er al een stuk beter uit. Op mijn Instagram pagina zal ik het eindresultaat posten!

Aanstaande donderdag staat er nog wat leuks te gebeuren. Ik ga een twee daagse cursus volgen bij Robert van Beckhoven. Je weet wel, dat jurylid bij Heel Holland Bakt. Wat ik daar allemaal ga maken en hoe Robert in het echt is, lees je volgende week in mijn blog!

Ps: volg je deze site al? Je krijgt dan altijd een melding als er een nieuwe blog online staat! Volgen kan onderaan de pagina😊

5 gedachten over “1 april – dag 1

 1. Leuk! “ik volg”!!

  Liked by 1 persoon

 2. De aanhouder overwint 👍

  Liked by 1 persoon

 3. Ze zijn vast heeeel lekker 👍

  Liked by 1 persoon

 4. Oeh, als er een meringue overblijft 😇. Goed bezig zusje!

  Liked by 1 persoon

 5. Nice Rebec – ik vind het hartstikke leuk om te zien wat je allemaal voor lekkers gaat (proberen te) maken 😋!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close