Hoe is Robèrt in het echt?

Ja, lieve volgers; hij was present bij de tweede cursusdag! Robèrt van Beckhoven, meesterboulangier en meesterpatissier. Tijdens het ontvangst heeft hij ons verteld over zijn bedrijf en zijn drijfveren. Robèrt wil enkel werken met ingrediënten van hoge kwaliteit om zo smaakvolle producten te kunnen aanbieden. Naast de bakkerij en patisserie gaan ze snel ook dagvers ijs aanbieden. Het viel me tijdens zijn praatje op dat hij precies is zoals hij op televisie overkomt. Gewoon lekker nuchter en op en top Brabants!

Uiteraard moest er ook gebakken worden en de resultaten zijn prachtig geworden! Wellicht heb je al wat voorbij zien komen op Facebook. Hopelijk heb je net gegeten, anders krijg je zo honger……

Naast deze drie pronkstukken heb ik ook tarte tatin, vegetarische quiche, empileurs en amandelcakejes gemaakt. Dankzij de fantastische begeleiding zijn alle baksels goed gelukt!

Helaas was dat afgelopen weekend niet het geval. Vanwege de Grote Quiz van Veldhoven had ik een huis vol teamgenoten en moest er gebakken worden! Chocolade brownies met gezouten karamel was het idee. Ik moet zeggen, de brownies waren goed gelukt maar de karamelsaus ging totaal de mislukking in….. Uiteindelijk eindigde de saus in gesmolten suiker met een klont room en boter in plaats van een gladde emulsie. Wat was ik blij dat gisteren Peter ook een karamelsaus ging maken. Ik heb goed opgelet en ga dit weekend een tweede poging doen.

Heb jij vertrouwen hierin en wil jij deze brownies hebben? Volg mijn blog, Facebook of  Instagram en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze week.

Een gedachte over “Hoe is Robèrt in het echt?

  1. Adrie van Kasteren 14/04/2018 — 19:56

    Wauw wat een prachtige taarten het ziet er goed uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close