It has to be worth the calories.

Hebben jullie ook “The great British bake off” gezien? Deze zin is blijven hangen! Weer wekelijks vertier en inspiratie om te bakken. Het is een week stil geweest op de blog maar wees niet getreurd, gebakken is er!

Vorige week voornamelijk koekjes;

Hazelnoot-rozijnenkoekjes, schuimkransjes en triple choc cookies. Wie mij volgt op Facebook of Instagram heeft de foto’s al voorbij zien komen:

Die triple choc cookies waren echt goddelijk! Ik heb nog een half recept in de vriezer liggen, super handig wanneer er onverwacht bezoek komt.

Het zijn drukke weken voor mij. Komend weekend is het Samenloop voor Hoop in Veldhoven: Zie webite. Een 24-uurs wandelestafette om geld op te halen voor KWF. Ik organiseer voor dit evenement alles qua eten en drinken dus druk met de laatste voorbereidingen! Mocht je volgend weekend een gaatje hebben in je agenda, kom langs en vergeet je portemonnee niet.

Deze week heb ik pannenkoeken gebakken. Ik had weinig in huis voor avondeten en zo dus ideaal the baking challenge kunnen combineren met mijn dagelijkse leven.

Ook heb ik vast 1 recept gemaakt met mijn favoriete ingrediënt; kokos. Ik weet dat mensen hier echt gek op kunnen zijn maar ik ben er echt niet gek op. Gelukkig ’s avonds meteen een vergadering voor de samenloop dus ik was de bosvruchten-kokoscarrés zo kwijt! De reacties waren lovend dus dat geloof ik dan maar.

Op dit moment staat er ook nog een appelcake in de oven, dus min quota van 3 recepturen in de week, heb ik zo weer behaald.

Loop ik eigenlijk nog wel op schema? De tweede maand is bijna om dus ik zou nu dertig recepten gebakken moeten hebben.

Na vanavond staat de teller op 31! Nu volhouden en blijven bakken. Onze Wies geniet er in ieder geval van. Ze wordt helemaal wild als de oven aan staat of piept, haha.

Oh en ik heb nog een nieuwtje! Er staan ook verschillende recepten met cupcakes op de planning. Speciaal hiervoor heb ik contact gelegd met Kelly van Cakelly. Zij maakt de mooiste creaties met onder andere cupcakes. Begin juli hebben we dag geprikt om samen cupcakes te maken, ben benieuwd! Wil je meer weten over haar mooie creaties, kijk eens op haar Instagram.

Voor nu fijne avond en tot snel!

2 gedachten over “It has to be worth the calories.

  1. Wauw die triple choc koeken waren echt heullll lekker😀Goed bezig bec

    Liked by 1 persoon

  2. Adrie van Kasteren 30/05/2018 — 23:25

    Het ziet er weer heerlijk uit Rebecca ga zo door

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close