Bakmarathon

Deze week had ik een bakmarathon! Naast het opruimen van de Samenloop voor Hoop (zie vorige blog), 2 dagen werken, een avond uiteten en een zaterdag vol activiteiten heb ik ergens nog tijd gevonden om te bakken. Ik moest immers de schade inhalen van vorige week!

Woensdag begonnen met eierkoeken, zowel de naturel versie als die met appel en rumrozijnen. In de Bakbijbel staat duidelijk dat je vier hoopjes bakmix per bakplaat kunt afbakken. Wat was ik blij dat ik deze keer niet eigenwijs was….. 🙈 De eierkoeken waren heerlijk, al vond ik de naturel het lekkerst!

Vrijdagavond komt er altijd een vriendin borrelen. Deze vrijdag onder het genot van wijn en radler bier een heerlijke aardbeienslof gemaakt. Ik vind die bodem toch echt super smaken. Lekker ook met huisgemaakte banketbakkersroom. Deze slof ging mee naar visite gisteren. Je raadt het natuurlijk ook al, er was geen kruimel over.

Gisteravond nog twee cakes gemaakt. De ricottacake met blauwe bessen viel me iedere keer al op als ik door de Bakbijbel heen bladerde. Tijd om deze eens te proberen dus. Via Facebook van een volger al gehoord dat hij echt lekker moet zijn, dus ik ben reuze benieuwd. Het resultaat mag er in ieder geval zijn.

De tweede cake was een marmercake. Vragen jullie je ook altijd af hoe een bakker dat zo kan maken, die marmercake? Ik heb nauwkeurig het recept gevolgd en ben benieuwd naar het resultaat!

Vandaag is manlief jarig, dus kunnen we smullen van deze twee cakes. Geen verjaardagsfeest vandaag maar gezellig naar Guus Meeuwis!

Deze week totaal vijf recepturen gemaakt dus al enigszins weer op schema. 💪🏻

Geniet allemaal van deze mooie zondag en tot de volgende blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close