Nieuw bakrecord

Dit weekend hadden manlief en ik ons verjaardagsfeest plus housewarming. Een perfecte gelegenheid om een hoop te bakken en dit uit te stallen. En wat was het veel!

Deze week heb ik een nieuw record gevestigd en heb ik 9 recepturen gemaakt.

Wellicht heb je ze op Facebook of Instagram al voorbij zien komen maar mijn beide appeltaarten waren groot succes! Ik had de gouwe ouwe variant en een appelnotentaart gebakken. Het huis rook heerlijk!

Ik heb ook verschillende koekjes gemaakt. Kokosballen met witte chocolade, gemberkoekjes, Florentines en triple choc cookies. Van de Florentines heb ik stap voor stap foto’s gemaakt en dat levert een mooi plaatje op:

Goh, het lijkt net echt he! 🙈

Naast deze taarten en koekjes kon een cake niet ontbreken, dus abrikozenkruimelcake ook maar toegevoegd aan het assortiment. Oh, en ik had ook alles in huis voor cheesecakebrownies! Die waren ook echt super lekker.

Onze gasten waren erg verrast en ik heb veel complimenten ontvangen.

Wie meegeteld heeft, weet dat dit pas 8 recepturen zijn. Mijn negende van deze week zit nu in de oven, zandkoekjes! Mijn dochter is nog iets te jong om ze mee te versieren maar morgen zal ze er zeker één (of meerdere) willen proeven.

Benieuwd of ik gedurende deze challenge dit record nog ga verbreken. Ik blijf het gelukkig leuk vinden en beleef er veel plezier aan!

Fijne avond allemaal!

2 gedachten over “Nieuw bakrecord

  1. Adrie van Kasteren 24/06/2018 — 20:53

    Het ziet er weer heerlijk allemaal uit.goed gewerkt Rebecca toppy

    Liked by 1 persoon

  2. Hey bec twas weer heerlijk allemaal goed bezig 👍😘

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close