2018; wat was je lekker!

De laatste dag van het jaar. Een goed moment om even terug te kijken naar wat ik allemaal gedaan heb:

 • 1 april begonnen met deze blog en uitdaging
 • Cursus patisserie gevolgd bij Robèrt van Beckhoven
 • Tweede geworden bij een appeltaart wedstrijd
 • 319 volgers op Facebook
 • 137 volgers op Instagram
 • Opspuittechnieken geleerd van Cupcake queen Kelly van Cakelly
 • Macarons samen gebakken met Anniek van Zoetegeit
 • Samen gebakken met volgers Susan en Chloë
 • Na vandaag 136 recepturen gebakken wat neerkomt op 3,5 baksel in de week.

In onderstaand filmpje een aantal baksel op een rij, best indrukwekkend al zeg ik het zelf! Wat gaat 2019 me brengen? Sowieso ga ik nog drie maanden door met bakken uit de Bakbijbel. Wellicht met een grote finale?

Wat zal ik daarna in een zwart gat vallen haha. Wat vinden jullie, zal ik doorgaan met een ander boek? Bijvoorbeeld de broodbijbel of koekjesbijbel? Of zal ik wat rust pakken? Plaats het vooral in de reacties. Benieuwd naar jullie ideeën!

Bedankt in ieder geval voor het lezen en volgen van mijn bakavonturen.

Voor iedereen een hele fijne jaarwisseling en liefde, geluk en gezondheid voor 2019!

Liefs, Rebecca

8 gedachten over “2018; wat was je lekker!

 1. Hey lieve dochter heel goed gedaan 👍🏻Ben keitrots op jou !
  Wat je hierna gaat doen?
  Ik zou zeggen volg je hart❤️
  Xxxxx

  Liked by 1 persoon

 2. Optie koekjes bijbel klinkt aantrekkelijk🤣

  Liked by 1 persoon

 3. Ik vind het super knap wat je doet. Ik zou dit tempo niet kunnen volhouden. En al die verschillende technieken. Alleen daarvan leer je al veel. Brood is weer een andere uitdaging. Ik zou voor koekjes gaan. Maar een jaar rust misschien ook fijn. Of halfjaar en begin na de zomervakantie. Ik ben benieuwd!
  Groeten, Froukje

  Liked by 1 persoon

  1. Dankjewel Froukje! Ik heb zeker een hoop geleerd afgelopen maanden. Blijf me volgen om te zien wat ik ga doen😉

   Like

 4. Hoi Rebecca,

  Sorry maar het even geduurd , na mijn mislukte actie, maar hier is dan mijn reactie. Ik moet er niet aan denken om, laten we zeggen 10 %, te maken van hetgeen jij hebt gepresteerd !!! Dus de komende laatste loodjes moeten voor jou een fluitje van een cent zijn !!! En je begrijpt dat ik mijn petje voor je afzet.

  Je vraagt je af wat te doen na deze bijbel ? Nou als ik je even advies mag geven zou ik de koekjes maar doen.

  Ans denkt er hetzelfde over dus die kan ook op je lijst.

  Veel succes met de restanten van deze bijbel.

  Met vriendelijke groeten,

  Evert van Ballegooijen.

  Liked by 1 persoon

  1. Hi Opa! Iedere reactie is leuk, ook al is deze verlaat 😄. Dankje voor de complimenten en ik neem jullie advies zeker mee in mijn overweging. Nog elf weken en dan zit de Bakbijbel erop!

   Liefs, Rebecca

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close